Ontdek ons verhaal

Schenkerij
“de Boomgaard”

Onze unieke locatie bevindt zich in het natuur- en recreatiegebied het Bentwoud, in Benthuizen.
De schenkerij staat tussen de fruitbomen van onze eigen boomgaard.

De boomgaard bestaat uit appel-, peren-, kersen en pruimenbomen. In 1984 zijn wij begonnen met deze boomgaard aan te leggen.
Door de groei van het Bentwoud, is de boomgaard een stuk kleiner geworden. En hebben daarom in 2009 de Schenkerij geopend. Sindsdien hebben wij al vele gasten mogen verwelkomen tussen onze fruitbomen. Ook hebben wij al veel mensen blij mogen maken tijdens hun feest of bruiloft.

Ons team

Even voorstellen…

Mieke Sonneveld

Hallo mijn naam is Mieke Sonneveld.  Nooit gedacht dat ik Horeca ondernemer zou worden. Maar sinds 2009 ben ik daar fulltime mee bezig. Gelukkig sinds april 2018 met mijn dochter aan mijn rechterhand. Lees in ons verhaal hoe het zo gekomen is.

Zelf werk ik graag mee in het restaurant,  de ontmoeting met gasten vind ik erg belangrijk en super leuk!  Belangrijk voor mij is dat alles moet kloppen, gastvrijheid, service, aankleding, heerlijke taarten en gerechten gemaakt van verse en kwaliteitsproducten. Ook gesprekken met gasten om hun feest of trouwdag  te verzorgen is altijd een leuke uitdaging,  met elkaar zoeken naar de mogelijkheden om er een top feest of dag van te maken.

Ik ben een dankbaar persoon en sta positief in het leven en probeer dat ook uit te stralen naar mijn medewerkers.

Als gasten blij worden en relaxen op onze unieke plek en daarbij genieten  van onze lekkernijen dan is mijn dag weer goed!

Elsemarie

Hoi, ik ben Elsemarie, ik ben de dochter van Jan en Mieke. In 2015 heb ik mijn horeca opleiding gehaald, een aantal jaren heb ik in verschillende restaurants gewerkt en ervaring op gedaan. Sinds maart 2018 werk ik fulltime bij mijn ouders mee in het bedrijf! Even wennen natuurlijk met je ouders werken maar ik heb het onwijs naar mijn zin.

De horeca is mijn passie, mensen een leuke dag bezorgen is iets waar ik onwijs van kan genieten.

Kom eens langs, het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

Het Team

Uiteraard kunnen wij dit niet met z’n tweetjes. We worden elke dag bijgestaan door een team van gezellige mensen! Ons team bestaat uit een vaste medewerker in de keuken, twee vaste krachten in de bediening, en een aantal jonge meiden en soms ook jongens!