High… Tea, Juice en Wine

Een gezellig moment om te genieten met uw moeder, zus, vriendin, man, familie of collega’s. Wij houden zelf van vernieuwing en uitdaging, de high tea hapjes zullen dan ook niet vaak het zelfde zijn. Laat u verrassen! Een high tea kan voor maximaal 20 personen worden gereserveerd!

Voor onze zoete lekkernijen maken wij een selectie van ons gebakken lekkers. Dit kan variëren van mini petit fours, muffins, chocola, brownie, kwarktaart en altijd iets met appel! Onze hartige hapjes is een variatie met verse producten uit onze Landwinkel gecombineerd met de kwaliteiten van de kok. Zoals: een luxe belegd stokbroodje, vers huisgemaakt soepje, pizza of een sandwich. Onze high tea is bijna nooit hetzelfde, maar dat maakt het juist zo origineel. Laat u verrassen!

  • alle prijzen zijn per persoon
  • bij meer dan 12 personen kan de High tea in buffet vorm zijn
  • en heel belangrijk heeft u een allergie, of bent u vegetariër, of zwanger, of lust u iets echt niet geef dit dan door bij de reservering, dan proberen wij daar rekening mee te houden!
  • voor kids tot 12 jaar is er een speciale kinder high tea te reserveren bij minimaal 2 volwassen high tea’s. De prijs hiervoor is € 14,95 per kind.


Reserveren?

U kunt voor de volgende tijdvakken reserveren van:

11.00 uur – 13.00 uur of van 14.00 uur – 16.00 uur.

Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren via info@schenkerijdeboomgaard.nl U krijgt altijd een bevestiging of er nog plaats is op de door u gewenste dag en tijdvak.

High Tea

Laat je verrassen door de kok …

5 zoete en 5 hartige lekkernijen, onbeperkt thee & een puur fruitsapje uit eigen boomgaard

prijs per persoon € 24,95

Prijs met onbeperkt koffie + € 2,00

High Juice Puur genieten

Wilt u eens iet anders? Onze High Juice is een echte aanrader, u geniet van 4 smaken puur fruit sap. Gemaakt van onze eigen appels. De sap is 100% natuurlijk. Daarbij serveren wij bijpassende huisgemaakte lekkernijen. Wat het is blijft een verrassing!

Prijs:
€ 25,95

High Wine eens iets anders

Onze high wine bestaat uit drie glaasjes wijn en een verfrissend glas prosecco! Ook hierbij serveren we bijpassende hapjes en een borrelplank met kaas uit onze eigen Landwinkel.

Met wie komt u genieten?

Prijs:
€ 27,95