High… Tea, Juice en Wine

Een gezellig moment om te genieten met uw moeder, zus, vriendin, man, familie of collega’s. Wij houden zelf van vernieuwing en uitdaging, de high tea hapjes zullen dan ook niet vaak het zelfde zijn. Laat u verrassen! Een high tea kan voor maximaal 20 personen worden gereserveerd!

Voor onze zoete lekkernijen maken wij een selectie van ons gebakken lekkers. Dit kan variëren van mini petit fours, muffins, chocola, brownie, kwarktaart en altijd iets met appel! Onze hartige hapjes is een variatie met verse producten uit onze Landwinkel gecombineerd met de kwaliteiten van de kok. Zoals: een luxe belegd stokbroodje, vers huisgemaakt soepje, pizza of een sandwich. Onze high tea is bijna nooit hetzelfde, maar dat maakt het juist zo origineel. Laat u verrassen!

  • alle prijzen zijn per persoon
  • bij meer dan 12 personen is de High tea in buffet vorm
  • en heel belangrijk heeft u een allergie, of bent u vegetariër, of zwanger, of lust u iets echt NIET geef dit dan door bij de reservering, dan houden wij daar rekening mee!


Reserveren?

U kunt voor de volgende tijdvakken reserveren van 11.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren via info@schenkerijdeboomgaard.nl U krijgt altijd een bevestiging.

High Tea Mini | Middel | Luxe

Mini

1,5 uur
3x zoet
3x hartig
€ 14,95

Middel

2 uur
5x zoet
5x hartig
€ 19,95


Luxe

2 uur
6x zoet
6x hartig
+ puur sapje
€ 22,95

Inclusief onbeperkt thee

Prijs met onbeperkt koffie + €2,00

High Juice Puur genieten

Wilt u eens iet anders? Onze High Juice is een echte aanrader, u geniet van 4 smaken puur fruit sap. Gemaakt van onze eigen appels. De sap is 100% natuurlijk. Daarbij serveren wij bijpassende huisgemaakte lekkernijen. Wat het is blijft een verrassing!

Prijs:
€ 22,95

High Wine eens iets anders

Onze high wine bestaat uit drie glaasjes wijn en een verfrissend glas prosecco! Ook hierbij serveren we bijpassende hapjes en een borrelplank met kaas uit onze eigen Landwinkel.

Met wie komt u genieten?

Prijs:
€ 25,95