Beleef bijzondere momenten

Feesten | Bruiloft | Groepen

Feesten om te vieren

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon zin om een bbq te geven? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Voor informatie en mogelijkheden kunt u kijken bij onze arrangementen. In overleg met u kunnen we een geheel persoonlijk arrangement samenstellen.

Voor feesten en groepen vanaf 30 personen zijn wij ook in de avonduren open.

Ja, ik wil Trouwen

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Daar hoort een mooie locatie bij. Houden jullie van landelijk? Dan zit je bij ons helemaal goed ! Jullie JA-woord kan midden in de boomgaard onder de pruimenbomen gegeven worden. In het voorjaar met bloesem, in de zomer met het fruit aan de bomen of in de herfst met prachtige verkleuring van het blad. Bij minder mooi weer is onze sfeervolle binnenruimte of serre ook een heerlijke plek.
Onze locatie is geschikt voor maximaal 45 gasten bij een ceremonie. Wij verzorgen voor jullie graag deze bijzondere dag, inclusief eten, receptie en feest of een gedeelte hiervan. Bij een ceremonie is onze gehele locatie beschikbaar voor bruidspaar en gasten en hoeft deze niet gedeeld te worden met passanten.

Kom eens langs om in ons trouwboek te kijken en meer informatie op te doen. We helpen jullie graag!

Groepen om bij te kletsen

Voor groepen overdag tussen de 10 en 30 personen maken we speciale arrangementen. U kunt met uw groep bijvoorbeeld een high tea/wine/juice (tot max. 20 personen) doen of genieten van een heerlijke lunch (tot 30 personen).

Eventueel met een rondleiding door de boomgaard in het voorjaar met de bloesem in de zomer/herfst met fruit aan de bomen.

Dus wilt u met een busreis of fietstocht bij ons langs komen? Vraag naar de mogelijkheden.